MANGOSTEEN: Wat doet het voor jou?

MANGOSTEEN: 44 Problemen 1 Oplossing!

In de tropische regenwouden van Thailand, Maleisië en de Filippijnen en sommige delen van China, groeit een botanische vrucht die bij ons in het Westen nagenoeg ongekend is. Het is de Mangosteen, geprezen door de lokale bevolking. Vanwege haar exclusieve smaak en genezende eigenschappen, kreeg ze de titel van "Koningin der Vruchten" toebedeeld.Al eeuwen wordt de mangosteen er gebruikt om allerlei kwalen zoals buikloop, malaria, ontstekingen, huidaandoeningen, vermoeidheid en koorts te genezen. Ondertussen is er al 30 jaar wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd op de schil van de mangosteen. De medische wereld heeft ontdekt en bevestigd (in een 50-tal wetenschappelijke rapporten) dat de mangosteen een hoog gehalte aan Xantonen bevat. Xantonen zijn bio-moleculaire structuren, die het lichaam versterken op cellulair niveau en op die manier allerlei kwalen en aandoeningen verhelpen.
Doe de proef: surf naar http://www.pubmed.gov/ en zoek naar "xanthones". Op deze website met medische publicaties zul je meer dan 1500 hits vinden in allerlei onderzoeken inclusief kanker.
Dr. F. Templeman, een vooraanstaande geleerde en onderzoeker beweert (in zijn boek "Mangosteen, the X-Factor) dat er in de nabije toekomst, uit de schil van de mangosteen nog minstens vier nieuwe medicijnen zullen ontwikkeld worden.
(zie ook Youtube movies van de X-Factor onder "Interessante Links")

Hoe komt het dat één vrucht zoveel oplossingen bieden kan?

Gemeenschappelijke oorzaken van zoveel verschillende ziektes
Het kan vreemd overkomen dat een natuurlijk supplement kan helpen in de strijd tegen of bij het terugdraaien van een groot aantal gezondheidsproblemen tot dat wij begrijpen dat aan zoveel ziektes in feite dezelfde oorzaak ten grondslag ligt.

In de laatste 10 jaar is van meer en meer ziektes aangetoond dat zij het resultaat zijn van 2 belangrijke oorzaken - schade door vrije radicalen en chronische ontstekingen.

Antioxidanten: Het antwoord op schade door vrije radicalen
Vrije radicalen zijn gevaarlijke substanties die wij tot ons nemen en waar wij voortdurend aan blootgesteld worden. Vrije radicalen - ook oxidanten genoemd - zijn in staat onze organen, cellen en zelfs ons DNA aan te tasten en/of te vernietigen. Deze schade kan uitsluitend voorkomen worden door regelmatige consumptie van voldoende en krachtige antioxidanten.

Het vuur blussen: Chronische ontstekingen Ontsteking, met name chronische ontsteking, is de tweede oorzaak die veel ziektes met elkaar delen. Vrije radicalen beschadigen bijvoorbeeld bij sommige vormen van dementie eerst de hersencellen (neuronen), maar het lichaam stuurt daar een ontstekingsreactie op af die in feite voor zorgt dat de omliggende neuronen het laten afweten. Samen zijn deze 2 processen verantwoordelijk voor het merendeel van de fatale en ons ondermijnende ziektes. Om ziektes te voorkomen en af te weren zou een voedingssupplement dat zowel natuurlijke antioxidanten als ontstekingsremmende bestanddelen bevat, ideaal zijn.

De Mangosteen: Een unieke vrucht
In Zuidoost Azië en op veel eilanden in de Grote Oceaan wordt deze verrukkelijke mangosteenvrucht al honderden jaren in verschillende culturen als voedsel en voornaamste medicijn gebruikt. In de afgelopen 30 jaar hebben wetenschappers vastgesteld waarom de mangosteen zo effectief is in de bestrijding van ziektes en herstel van gezondheid.De volledige mangosteen (schil en vruchtvlees) bevat meer dan 40 actieve voedingskundige bestanddelen, xanthonen genaamd.

Xanthonen: De sleutels in het gevecht tegen vrije radicalen en ontstekingen
Xanthonen zijn heel bijzonder krachtige antioxidanten die ook nog eens sterke ontstekingsremmende eigenschappen bezitten. Het is heel duidelijk waarom de mangosteen zoveel uiteenlopende aandoeningen positief kan beïnvloeden. Zij bestrijdt de hoofdoorzaak ervan! Beter nog, in tegenstelling tot farmaceutische ontstekingsremmende medicijnen wordt de mangosteen veilig geacht en helpt zij de maag en het volledige maag- darmkanaal te beschermen.

Mangosteen: In het laboratorium
In aanvulling op hun antioxidante en ontstekingsremmende eigenschappen, beschikken meerdere xanthonen in de mangosteen over additionele gezondheidsbevorderende en ziektewerende capaciteiten. In verscheidene laboratoria overal ter wereld is aangetoond dat xanthonen actief zijn tegen infecties, cholesterolschade, kankercellen en meer. Deze onderzoeken tonen tevens aan dat xanthonen veelbelovend zijn in de bevordering van de gezondheid van maag-darmkanaal, nieren, huid en alle andere systemen.

Conclusie
Nu weet u waarom de mangosteen zo uniek en krachtig is ter bevordering van uw gezondheid. Ontdek de 44 redenen waarom u mangosteen zou moeten overwegen voor uw totale gezondheid.

MANGOSTEEN: 44 problemen, 1 oplossing!
In de traditionele geneeskunde wordt de mangosteen eeuwenlang gebruikt.
Nu, met meer dan drie decennia van wetenschappelijk onderzoek die het gebruik ervan ondersteunen, weten we dat de mangosteen kan helpen bij het volgende:


HET TOTALE LICHAAM
Totale fysieke gezondheid en welzijnVermoeidheid (verhoogt energie zonder prikkels)Veroudering (door blootstelling aan vrije radicalen)Beter functioneren van het immuunsysteemOndersteunt andere vitamines en antioxidantenAllergieën (anti-histamine)
HART EN BLOEDVATEN
Preventie arteriosclerose (bevordert de gezondheid van bloedvaten door schade van vrije radicalen en het ontstaan van ontstekingen)Bescherming van de hartspierVerlaagt cholesterol en triglycerideniveausHypertensie (Verlaagt hoge bloeddruk)
HERSENEN EN ZENUWEN
Parkinson (beschermt zenuwcellen tegen schade)Alzheimer (vermindert de ontstekingsreactie op beschadigde zenuwcellen)Schade aan zenuwen (vermindert schade door vrije radicalen, veel voorkomend in het geval van diabetes)
NIEREN EN URINEWEGEN
Nierproblemen (bevordert nierfunctie)Blaasinfecties (vermindert ontstekingen)
MAAG- DARMKANAAL
Diarree (stimuleert de gezondheid van de darmen, verlicht zowel diarree als chronische verstopping)Refluxoesofagitis (vermindert de productie van maagzuur, stabiliseert de maagwand)Zweren (bevordert genezing van zweren en voorkomt schade aan de maag)Ziekte van CrohnColitis (vermindert darmontstekingen, normaliseert darmfunctie)Prikkelbare Darm Syndroom (stabiliseert darmfunctie en normaliseert serotonine-afgifte, wat in verband gebracht wordt met depressie en aan bezorgdheid gerelateerde darmproblemen)
SPIEREN EN SKELET
Artritis en gewrichten (vermindert aan artritis gerelateerde ontstekingen, pijn en schade aan gewrichten)
HOOFDPIJN
MigraineFibromyalgie (vermindert spierpijn, ontstekingen in het totale lichaam, depressie en bezorgdheid)Sport (vermindert pijn en ontstekingen na sportbeoefening en lichte sportblessures)
LUCHTWEGEN
Astma & Influenza
KANKER
Schade aan DNA (helpt schade door vrije radicalen en daardoor celmutaties te voorkomen)Groei tumoren (vermindert ontsteking daar waar de kanker zich bevindt)
HUID
Dermatitis (kan plaatselijk worden toegepast bij eczeem en andere huidaandoeningen)WondgenezingAcne (effectief gebleken tegen de bacteriën die de meeste acne veroorzaken)
INFECTIES
Xanthonen in de mangosteen zijn in laboratorium opstelling getest en bijzonder effectief gebleken tegen talrijke infecties en daaraan gerelateerde aandoeningen zoals:Virussen – Bacteriën – Schimmels - Parasieten & Koorts
ZICHT
Groene en grauwe staar (voorkomt mogelijk aan staar gerelateerde overdracht van proteïne)
EMOTIONELE GEZONDHEID
Depressie & Bezorgdheid
MONDGEZONDHEID
Tandvleesproblemen (bevordert genezing van het tandvlees bij ziekte en na tandartsbehandeling)



OPMERKING: Mangosteensap is een supplement, geen medicijn. De wetenschap
achter de mangosteen is overtuigend en de ervaringen met het gebruik ervan zijn
verbazingwekkend. Er wordt niet gesteld dat mangosteensap, als supplement, welke
ziekte of aandoening dan ook geneest of voorkomt.


DISCLAIMER: De informatie hierin is NIET bedoeld als medisch advies. Therapeutische of medische claims
worden niet gelegd, noch geïmpliceerd. VERANDER GEEN ENKELE MEDISCHE BEHANDELING
OF GEBRUIK VAN MEDICIJNEN ZONDER TOESTEMMING VAN UW ZORGVERLENER. Regels van de
FDA verbieden het gebruik van therapeutische dan wel medische claims in samenhang met de verkoop van welk product dan ook dat niet door de FDA is gekeurd. Resultaten kunnen variëren.



zaterdag 29 november 2008

Het verhaal van Hilde (Slijmbeursontsteking)

Graag zou ik mijn verhaal even mededelen. Nu, bijna 3 jaar geleden kreeg ik pijn in de heup. Het was zo erg dat ik nog enkel kon slapen op de rug en niet meer op de linker of rechter zij zoals ik gewoon was. Fitnessen begon ook moeilijker te gaan tot ik genoodzaakt was volledig te stoppen.
De huisarts stelde als diagnose: lage rugletsels en adviseerde om de 2 dagen 6 spuiten in de rug. Alles zou volgens hem vlug voorbij zijn. Niets was minder waar!
De inspuitingen deden erg pijn en de hele dag was ik volledig buiten strijd. Toch moest ik nog steeds volgens de huisarts volhouden en alles zou beteren. Niet dus!

Teneinde raad nam ik contact met een specialist. Na verschillende onderzoeken werd vastgesteld dat de slijmbeurs van de rechter heup ontstoken was. Enkele inspuitingen in de slijmbeurs brachten nog geen verbetering. Alleen operatief ingrijpen restte nog, maar zou geen garanties bieden. Daar stond ik dan.

In de fitness werd er over Xango gesproken. Het zou me mogelijk kunnen helpen. Ik geloofde er niets van! Waar noch mijn huisarts noch een specialist genezing konden bewerkstelligen zou Xango dat ook niet kunnen, zo dacht ik. Mijn man zei me het toch maar eens te proberen. Baat het niet dan schaadt het niet.
Ik probeerde het en na 14 dagen voelde ik al verbetering. Ik bleef dankzij de enorme vooruitgang volhouden.

Nu na 4 maanden voel ik me prima in conditie, ga terug fitnessen en slaap terug als voorheen. Wat ik voorheen als onmogelijk hield is dankzij XANGO gebeurd. Voor mij is het geweldig!

Hilde uit Deurne

Geen opmerkingen: